mandag den 31. maj 2010

Helsingborg med mutti











Jeg har jo som sagt tilbragt det meste af dagen i helsingborg. Det har været en rigtig hyggelig tur med min mor, hvor vi endte dagen på en italiensk restaurant. Pastaen var mega lækker og jeg elsker den økologiske cranberry juice! Jeg fik købt et par shorts og nogle toppe - der var desværre ikke det helt vilde.

- Agnes

Sikken en omgang

NEJ NEJ NEJ! Jeg har lige været til årspørve i engelsk skriftlig. 5 lange timer skulle vi sidder omkring 80 mennesker og være muse stille og bare skrive - tænke - skrive - tænke OG spise en masse slik selvfølgelig.. det gik ikke særlig godt. Og imens jeg sad i denne åndsvage situation, smuttede agnes da en tur til helsingborg for at shoppe og hygge sig. Novra jeg er misundelig! men i får nok en masse lækre billeder derover fra på et tidspunkt i dag :) nu vil jeg snart smutte på arbejde med matilde pigen. Men her har i lige et halvt dagens. i må hygge jeg så længe.

cheap monday jeans - wood wood tee - femme blazer - skagen ur.

- Nanna

Jeg ku' godt!

Årh, denne her kjole fra stine goya må meget gerne, meget snart hænge i mit skab! Tror desværre ikke det bliver i denne måned..
- Agnes

søndag den 30. maj 2010

Trouble Is

fed fed fed sang!

- Nanna

Dagens outfit


Urban Outfitters sko, topshop jeans, wood wood tee, by malene birger blazer, tørklæde fra magasin, homemade halskæde, skagen ur.
- Nanna

Dagens outfit


All stars, cheap monday jeans, topshop blazer, h&m ring, acne t-shirt, vibskov tørklæde, cheap monday trench og hat fra urban outfitters

- Agnes

lørdag den 29. maj 2010

SANDALER


Da jeg så disse sandaler fra Chloé for første gang, vidste jeg ikke helt hvad jeg skulle synes om dem. Men jo flere gange de dukkede op, jo federe blev de. Elsker farverne og bare hele ideen med stoffet op omkring anklerne. Desværre er prisen alt for høj til mit sandalbudget i år. Men mener selv at jeg har fundet nogle fine alternativer! jeg hælder selv mest til par nummer 2, med solbrune ben og enten khaki eller lædershorts.

1) Steven Madden, ca. 330kr. 2) Steven Madden, ca. 500kr. 3) Steven Madden, ca. 300kr. 4)Steven Madden, ca. 400kr.
- Nanna

ALL THAT GLITTERS




Her er lidt billeder jeg fandt i et gammelt nummer af det britiske vogue. Specielt elsker jeg de guldglimrede haremsbusker fra ralph lauren. Mixet af glam og maskulinitet synes jeg også er super fedt.

- Agnes

fredag den 28. maj 2010

Lars Kim

også bedre kendt som Kim Larsen. Han er satme Too Cool For School.

- Nanna

Læder ..


.. til Nanna. Har længe eller i hvert fald her til foråret, været enig med mig selv om, at et par lædershorts da lige ville være sagen! Derfor søgte jeg og søgte lidt mere. Og til sidst fandt jeg et par rigtig fine lædershorts på trendsales fra mærket Gestuz. Så jeg forhandlede lidt frem og tilbage og endte med en fornuftigt pris! Og så dukkede de sørme op allerede i formiddags. Postvæsnet er lige pt bare toppen!
- Nanna

Velkommen til rodebutikken og rigtig god fornøjelse!

Hej, og velkommen til vores blog "Too cool for school". Vi håber I er nogle derude der vil følge os med lidt kærlighed og varme, og komme med både ris og ros. Vi vil poste alt fra musik og tøj til andet vi finder relevant og skægt.
- Nanna & Agnes