torsdag den 15. juli 2010

Roskildetrends '10

Roskilde festival er altid et ideelt sted til at spotte nye trends. Festivalen er fyldt med unge mennesker, der har fingeren på pulsen, og når man ser så mange moderigtige typer på ét sted, er det nemt at se what's hot and what's not!

Image and video hosting by TinyPic
Centreret
Alice Dellal-frisuren: Dette års Roskilde Festival var fyldt med unge piger med sidecut, in style of Alice Dellal. Den britiske model har formået at kick starte denne nye hårtrend og nu er de danske piger også hoppet på den. Jeg synes det er en bad ass frisure og uanset hårlængde kan de fleste pull it off.

Image and video hosting by TinyPic

Ray Ban Clubmaster: For nogle år siden rulede Ray Ban Wayfarer-solbrillen, men dette års Roskilde-brille var klart clubmasteren. Den skøre 80'er solbrille klæder ikke rigtig nogen, men det er måske netop det, der gør den sprød.

Image and video hosting by TinyPic

Korte denim shorts til mænd: Nu er det endelig slået igennem. Korte shorts til mænd er bestemt lige sagen, hvilket dette års Roskilde beviste. Det behøver ikke kun at være denime shorts, 80'er træningsshortsen i kunstsilke med en slidsk i siden var bestemt også in (og ret nice). Jeg er stor tilhænger af, at mændene også får lov til at vise de lækre, solbrune ben frem og kan kun tilskynde folk til at købe et par!

Image and video hosting by TinyPic

Kate Moss og Hunterstøvlen: Denne trend var sjovt nok ikke så udbredt i år som set tidligere. Trods vejrets 30 grader gik der dog stadig piger rundt i de knæhøje hunters. Det er næppe alle stilikoner der kan få sine tilhængere til at tage det meget varme fodtøj i brug i blændende solskin! Nu ser det trods alt ud som om, at trenden har været på sit højeste.
- Agnes

Ingen kommentarer:

Send en kommentar